Nové parkovisko 83 / 81 / 71 / 69

10.02.2014 15:32

Dnes ráno sa uskutočnila prvotná obhliadka miesta výstavby zamýšľaného parkoviska pred vchodmi č. 83/81/71 a 69. Za účasti zástupcov MsÚ a predsdu volebného odboru Chrenová/Janíkovce p.Krettera sa uskutočnila obhliadka miesta výstavby chýbajúceho posledného parkoviska v našom bytovom dome. Dohodli sme sa na veľkosti odkiaľ pokiaľ by malo parkovisko vyrásť. Chcel som, aby parkovisko bolo vybudované až po začiatok vchodu č. 77 avšak neúspešne, nakoľko v tejto výstavbe padne za obeť až 7 stromov a takto by museli padnúť ešte ďalšie dva spolu 9, čo p.Hozlár ako zodpovedný pracovník MsÚ odmietol. Súhlasil som keďže parkovisko bude aj tak dostatočne veľké, aspoň na terajšie potreby. Budú vyznačené aj státia pred samotnými vchodmi, tak snáď sa všetci zatiaľ pomestia a už sa nebude parkovať na trávniku. Stromy, ktoré bude treba vypíliť pre výstavbu tohto parkoviska nahradíme novou výsadbou tak ako aj ostatné výruby obsiahnuté v našom pláne ošetrenia zelene.
Verím, že túto moju iniciatívu podporíte a pochopíte, že aj obyvatelia posledných vchodov bez parkoviska potrebujú svoje parkovisko.
Nasledovať bude vypracovanie projektovej dokumentácie s rozpočtom a snáď ak všetko dobre a investícia bude schválená, tak na budúci rok by sa to mohlo podariť.
Tohto roku by sa mala realizovať výstavba parkoviska pred vchodmi 53/55/57 a 59.